Проверяват Българския спортен тотализатор,  заради проблем с централната компютърна система.Служебният

...
Проверяват Българския спортен тотализатор,  заради проблем с централната компютърна система.Служебният
Коментари Харесай

Проверяват Българския спортен тотализатор, заради проблем с централната компютърна система

Проверяват Българския състезателен тотализатор,  поради проблем с централната компютърна система.Служебният министър на младежта и спорта Георги Глушков не е бил известен за нея.

От спортното министерство декларират, че това  е неприемливо. Това съгласно тях, е причина за сриване на доверието в тази толкоз значима за българския спорт институция.

Проверяват Българския състезателен тотализатор

Проверяват Българския състезателен тотализатор, поради проблем с централната компютърна система 23.05.24 20:11 Топлоелектрическа централа „ Бобов дол ” в страниците на влиятелното списание „ TIME “ 23.05.24 19:38 Директора на държавна болница „ Лозенец “ е отхвърлен от служба 23.05.24 19:18 Анджелина Джоли загуби войната с Брад Пит за френската им винарна 23.05.24 18:59 Българската политика се трансформира в шумни бракове, разводи и информационни клоунади 23.05.24 18:40

Услугите на уеб страницата на Българския състезателен тотализатор са недостъпни от дни. На него е изписано известието „ Планирана профилактика; Поради техническа профилактика уеб сайтът за ОНЛАЙН залагания няма да работи до 23 май 2024г. Възможни са изключителни спирания и отвън посочените дни и часове “.

SafeNews напомня,че управителния съвет на Българския състезателен тотализатор е със заменени началници. Бившият министър на младежта и спорта Димитър Илиев е освободил трима членове на УС, в това число изпълнителният шеф на тотализатора. Подменен е и ръководителят на борда.

На тяхно място към този момент са назначени нови членове. Изпълнителен шеф на предприятието до нов конкурс е Георги Тарлеков. Останалите са Рада Гьонова и Петър Пейчев.

Отспортното ведобство прецизират, че смяната цели,,подобряване на активността на Българския състезателен тотализатор, предприемане на ограничения за оптимизация и асимилиране на опциите, които законът дава за развиване на държавния оператор за увеличение на генерираните доходи и обезпечаване на повече средства за спорт посредством отчисленията от БСТ “.

Източник: БНР

Още вести четете в: Спорт За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР